Agenda

Stadhuisconcert

Datum: zaterdag, 20 juli 2019

Tijd: Aanvang: 15:30 uur

Locatie: Oude Stadhuis van Tholen

Het Stadhuisconcert van zaterdagmiddag 20 juli in het Oude Stadhuis van Tholen is een ontdekkingsreis tot het vinden van een symbiose tussen muziek uit Holland en Vlaanderen.

Op uitnodiging van de Stichting Anthonie Keldermans Concerten, vernoemd naar de Vlaamse architect van dit uit 1460 daterende Stadhuis, zal het Vlaamse vioolpiano duo Fedra Coppens en Peter Verelst muziek uitvoeren van o.a. Willem Pijper en Marinus de Jong.

Aansluitend bespeelt Piet Hamelink, beiaardier op verschillende carillons te Zeeuws-Vlaanderen, het carillon van het Stadhuistorentje. Zijn in thematiek aansluitende programma kan in de aangename Stadhuistuin worden beluisterd.

Aanvang is om 15.30 uur.
De gehele reeks Stadhuisconcerten is te vinden op www.keldermansconcerten.nl

Vrijwilligersavond

Datum: vrijdag, 6 september 2019

Tijd: 19.00 uur tot 22.30 uur

Locatie: Stevinweg 1a, Tholen

Alle vrijwilligers van de gemeente Tholen zijn vrijdag 6 september van harte welkom op de vrijwilligersavond 2019. De feestelijke avond begint om 19.00 uur en duurt tot 22.30 uur.
Om 19.30 zal wethouder Harmsen de avond officieel openen.

Swingen op de bowlingbaan
Dit jaar kunnen de vrijwilligers een balletje gooien op de bowlingbaan onder het genot van hapjes en een drankje. De avond wordt muzikaal omlijst door het duo Marieke en Pieter.

Aanmelden
Vrijwilligers kunnen zich tot 30 augustus aanmelden via servicebureau@tholen.nl.

De avond wordt gehouden bij Bowling De Thoolse Brug, Stevinweg 1a, Tholen.