Agenda

Diverse activiteiten afgelast

Start datum: dinsdag, 17 maart 2020

Eind datum: zondag, 5 april 2020

In verband met de huidige situatie rondom het Coronavirus is er besloten om diverse activiteiten tot tenminste 6 april NIET door te laten gaan.

Het is nog niet bekend wat er met de activiteiten die na 6 april gepland zijn gaat gebeuren. Zodra wij meer informatie hebben zullen wij dit melden.

Aubade Stavenisse

Datum: dinsdag, 5 mei 2020

Locatie: Stavenisse

Op dinsdag 5 mei aanstaande wordt we in Stavenisse een aubade gehouden. Daarvoor wordt onder andere een gelegenheidskoor gevormd dat onder leiding van Danny Letzer een aantal liederen ten gehore zal brengen.

Zingt u graag en heeft u interesse om deel te nemen aan dit gelegenheidskoor? Geef u dan uiterlijk 29 februari aanstaande op door een mail te sturen naar coda.4043@zeelandnet.nl of te bellen naar 0166-692333. Bij voldoende aanmeldingen zal de eerste repetitieavond naar verwachting in maart plaatsvinden.

Havendagen Tholen

Start datum: vrijdag, 5 juni 2020

Eind datum: zaterdag, 6 juni 2020

Tijd: Vanaf 15.00 uur op vrijdagmiddag

Locatie: Contr' Escarp

Agenda

De Havendagen Tholen worden om het jaar georganiseerd, in 2020 hebben ze een historisch thema waarbij de viering van 75 jaar bevrijding van Nederland groots centraal zal staan. Een bijkomend feit is dat 6 juni het D-Day is. Tholen Sterk hoopt er een geweldig feest ter herdenking van de bevrijding voor de gehele Gemeente Tholen van te maken. Dit overigens naast alle andere activiteiten rondom het programma van de havendagen.

Houd het weekend van 5 en 6 juni 2020 alvast vrij!
Kortom: je mag deze editie echt niet missen.