Sport

 

WHS 3 bereikt finale bakertoernooi

WHS 3 heeft na een enerverende wedstrijd tegen Hoeven 4 de finale bereikt van de KNVB beker voor reserve teams.

Hoeven speelde in de eerste helft een stuk beter dan de groen witten uit Sint-Annaland. Hoeven kwam op een 0-2 voorsprong.
In de tweede helft was WHS de betere ploeg en kwamen ze terug tot 2-2 via doelpunten van Lars van Poortvliet en Roy de Jonge. Uit een hoekschop wist Hoeven toch weer een voorsprong te pakken.

Roy de Jonge scoorde de 3-3 wat tevens de eindstand was.

Door deze gelijke stand moest de wedstrijd beslist worden met een reeks penalty’s.
De eerste werd benut door WHS via Roy de Jonge, hierna volgden er twee van Hoeven die door doelman Roy van Ast werden gestopt. Melvin van Ast en Jurian de Graaf van WHS wisten beide de bal in het net te schoppen.

Hoeven was weer aan de beurt en als ze er één zouden missen zat WHS in de finale. De speler van Hoeven schoot op de paal waardoor WHS 3 verzekerd is van de finale plaats.


Arwin de Witte verruilt WHS voor Halsteren

WHS speler Arwin de Witte heeft besloten om met ingang van het nieuwe seizoen bij Halsteren te gaan spelen.

De 28-jarige Arwin zal bij Halsteren in het eerste elftal op zondag gaan spelen. Dit elftal komt uit in de Hoofdklasse. Hij blijft nog tot het einde van het seizoen spelen bij WHS.
Ook Erwin de Nijs, nu nog trainer van Tholense Boys, maakt de overstap naar de hoofdklasse zondag bij Halsteren. Hij wordt de nieuwe trainer met ingang van seizoen 2019/2020.

WHS speelt in de 3e Klasse B zaterdag.
Tholense Boys komt uit in de 2e klasse E zaterdag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − zeven =