Adverteren

Reclame via Omroep Tholen: dat werkt!

De lokale omroep voor de gemeente Tholen is de partij bij uitstek om uw naamsbekendheid te vergroten. Via onze kabelkrant, radiozender en website bereikt u de consumenten in de regio Tholen en Sint Philipsland. Het is een opvallende manier van adverteren waarbij beeld en/of geluid worden ingezet om uw klanten te bereiken. Na een succesvolle najaars-aanbieding hebben wij besloten deze verlaagde prijs ook in het nieuwe jaar aan te bieden.

Voorjaars-aanbieding:

Adverteert u met uw LOGO en link voor 2 maanden op onze website en uw advertentie op onze kabelkrant, dan betaalt u nu voor deze combinatie €150,- (excl. 21 % btw). Let Op! Dit is een tijdelijke aanbieding.

Radio

Omroep Tholen Radio is 24 uur per dag te beluisteren. Luisteraars kunnen genieten van een prettige muziekmix afgewisseld met lokale informatie. Radiocommercials worden uitgezonden na het NOS-journaal op het hele uur. Ook sponsorvermelding bij een specifiek programma is mogelijk.

Voorbeeld radiocommercial:

Televisie

Omroep Tholen TV bestaat uit een kabelkrant met lokaal nieuws en agenda-berichten. Een advertentie-pagina is iedere rondgang van de kabelkrant te zien. Een cyclus bevat minstens twee cyclussen.

Voorbeelden:

voorbeeldreclamea_320x240

voorbeeldadvertentie2_320x239

Website

De website www.omroeptholen.nl biedt actueel nieuws en berichten over activiteiten. De website is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé meest bekeken nieuwssite voor de regio Tholen en Sint Philipsland met gemiddeld 350 unieke bezoekers per dag (klik hier om aantallen bezoekers te kunnen zien). Een banner op de fontpage van de website wordt door veel personen gezien.

Bereik

Uit onderzoek van marktonderzoeksbureau  Ipsos B.V. september 2012 blijkt dat de lokale radio in Nederland gemiddeld een bereik heeft van 38%. Een kabelkrant heeft een bereik van 27% en websites van lokale omroepen hebben een bereik van 27%.

Waarom adverteren via Omroep Tholen?

Radio biedt de kracht van herhaling. Gemiddeld luisteren Nederlanders 2,5 uur per dag naar de radio. Met een minimum aan kosten bouwt u een maximale naamsbekendheid op.

De kabelkrant staat bekend om zijn actualiteit. Nog sneller dan de plaatselijke kranten kunnen inwoners het laatste nieuws volgen. Berichten en fotoreportages uit de eigen streek vormen een aanbod dat graag bekeken wordt.

De website is de meest bekeken website in de regio en ideaal om via een banner bezoekers op uw website te attenderen.

We bieden u dus drie prima media-kanalen waarop u kunt adverteren. Een combinatie van radio, tv en of internet is uiteraard mogelijk.

Nieuwe tarieven adverteren bij Omroep Tholen.

  • Televisie: € 75,00 (excl 21% Btw) per maand. Voor een contract van 3 maanden betaald u slecht €200,- (excl 21% BTW)
  • Radio: € 75,00 (excl 21% Btw) per maand.
  • Website: € 75,00 (excl 21% Btw) per maand.

U staat er niet alleen voor!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via advertentie@omroeptholen.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 + veertien =