Home Adverteren

Adverteren

Reclame via Omroep Tholen: dat werkt!
De lokale omroep voor de gemeente Tholen is de partij bij uitstek om uw naamsbekendheid te vergroten. Via onze kabelkrant, radiozender en website bereikt u de consumenten in de regio Tholen en Sint Philipsland. Het is een opvallende manier van adverteren waarbij beeld en/of geluid worden ingezet om uw klanten te bereiken.

De volgende reclamemogelijkheden beschikbaar:

  • Reclame spot voor op de radio
  • Naamsvermelding voor een programma op de radio
  • Reclame spot voor op de TV
  • Een banner op de website

en alles is te combineren.

Uitzendkosten zijn uiteraard los van de eenmalige productiekosten die verbonden zijn de items. Een indicatie hiervoor kunnen wij geven als bekend is welke keuze gemaakt zal worden.

Wilt u een persoonlijk gesprek?
Bel met onze voorzitter de heer Laban Hage (06-46 73 55 78). Of mail naar advertentie(at)omroeptholen.nl

Radio
Omroep Tholen Radio is 24 uur per dag te beluisteren. Luisteraars kunnen genieten van een prettige muziekmix afgewisseld met lokale informatie. Radiocommercials worden uitgezonden na het NOS-journaal op het hele uur. Ook sponsorvermelding bij een specifiek programma is mogelijk.

Voorbeeld radiocommercial:

Televisie
Omroep Tholen TV bestaat uit een kabelkrant met lokaal en regionaal nieuws, sport en agenda-berichten. Een advertentie is iedere rondgang van de kabelkrant te zien.

Voorbeelden:

 

Website
De website www.omroeptholen.nl biedt actueel nieuws en berichten over activiteiten. De website is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé meest bekeken nieuwssite voor de regio Tholen en Sint Philipsland met gemiddeld meer dan 500 unieke bezoekers per dag (klik hier om aantallen bezoekers te kunnen zien). Een banner op de fontpage van de website wordt door veel personen gezien.

Bereik
DVJ Insights deed op verzoek van Stichting NLPO (Nederlandse Lokale Publieke Omroepen) in januari 2019 een onderzoek naar de rol van de lokale omroep in Nederland. De resultaten zijn te lezen in de presentatie die via deze link is te bekijken/te downloaden.

Waarom adverteren via Omroep Tholen?
Radio biedt de kracht van herhaling. Gemiddeld luisteren Nederlanders 2,5 uur per dag naar de radio. Met een minimum aan kosten bouwt u een maximale naamsbekendheid op.

De kabelkrant staat bekend om zijn actualiteit. Nog sneller dan de plaatselijke kranten kunnen inwoners het laatste nieuws volgen. Berichten en fotoreportages uit de eigen streek vormen een aanbod dat graag bekeken wordt.

De website is de meest bekeken website in de regio en ideaal om via een banner bezoekers op uw website te attenderen.

We bieden u dus drie prima media-kanalen waarop u kunt adverteren. Een combinatie van radio, tv en of internet is uiteraard mogelijk.