Verkiezingen 2019


Anton Geluk โ€“ Uw kandidaat voor Tholen en Sint-Philipsland โ€“ 20 maart, nr 8 โ€“ lijst 1


Stemย #๐‘ฎ๐’†๐’๐’–๐’Œ๐‘ฝ๐’๐’๐’“๐’๐’†๐’†๐’๐’‚๐’๐’… en ik ga weer voor u aan de slag. Want ook de komende 4 jaar moet ย โ€œde stemโ€ van ย Tholen, Sint Philipsland en Schouwen-Duiveland gehoord worden in Middelburg.

Staande met beide voeten in de Thoolse klei, spreek ik namelijk de taal van Regio.Onze Zeeuwse natuur

Als geboren en getogen Zeeuw ben ik trots op onze Zeeuwse natuur. Ik vind wel dat toekomstige nieuwe natuur niet ten koste mag gaan van goede landbouwgrond. Verder moeten natuurgebieden zoveel mogelijk toegankelijk zijn. Want Zeeuwse natuur en landschap is er voor iedereen!!!!!
Stem #๐‘ฎ๐’†๐’๐’–๐’Œ๐‘ฝ๐’๐’๐’“๐’๐’†๐’†๐’๐’‚๐’๐’…


๐‘พ๐’‚๐’• ๐’ˆ๐’๐’†๐’… ๐’Š๐’” ๐’—๐’๐’๐’“ ๐’…๐’† ๐’ƒ๐’๐’†๐’“๐’†๐’ ๐’Š๐’” ๐’ˆ๐’๐’†๐’… ๐’—๐’๐’๐’“ ๐’…๐’† ๐’๐’†๐’†๐’–๐’˜๐’”๐’† ๐’†๐’„๐’๐’๐’๐’Ž๐’Š๐’†!

Daarom blijf ik de Zeeuwse Landbouw ondersteunen, u toch ook?

Landbouw en het cluster van agrarische gerelateerde bedrijvigheid is een sterke pijler onder de Zeeuwse economie en maakt nog steeds 20% uit van de Zeeuwse economie. De vele familiebedrijven in deze sector zijn voor Zeeland heel belangrijk. Zij zijn belangrijk als cement binnen en ruggengraat van onze Zeeuwse samenleving. Dus blijven we investeren (financieel en kennis) in het innoveren en verduurzamen van de landbouw.

Stemย #๐‘ฎ๐’†๐’๐’–๐’Œ๐‘ฝ๐’๐’๐’“๐’๐’†๐’†๐’๐’‚๐’๐’…

๐†๐ž๐ฅ๐ฎ๐ค๐•๐จ๐จ๐ซ๐™๐ž๐ž๐ฅ๐š๐ง๐ – ๐‚๐ƒA – ๐ง๐ซ.๐Ÿ–-๐ฅ๐ข๐ฃ๐ฌ๐ญ ๐Ÿ

www.AntonGeluk.nl


Jeugd kiest voor Geluk
Ook de jeugd kiest voorย #๐‘ฎ๐’†๐’๐’–๐’Œ๐‘ฝ๐’๐’๐’“๐’๐’†๐’†๐’๐’‚๐’๐’…


๐†๐ž๐ฅ๐ฎ๐ค๐•๐จ๐จ๐ซ๐™๐ž๐ž๐ฅ๐š๐ง๐ – ๐‚๐ƒA – ๐ง๐ซ.๐Ÿ–-๐ฅ๐ข๐ฃ๐ฌ๐ญ ๐Ÿ


Een bereikbaar Tholen en veiligheid in het verkeer!!!!!
Ook Tholen moet goed bereikbaar blijven. Blijvend aandacht voor het landbouwverkeer en nieuwe landbouwroutes is daarom noodzakelijk.

Een derde ontsluiting op de Nieuwe Postweg is geen luxe maar noodzakelijk voor een goede en veilige verkeersafwikkeling van Tholen-stad.
Dit geldt ook voor de rondweg voor Oud-Vossemeer. Een doorgaande weg voor vrachtwagens in een dorp is niet meer van deze tijd.
Stem #๐‘ฎ๐’†๐’๐’–๐’Œ๐‘ฝ๐’๐’๐’“๐’๐’†๐’†๐’๐’‚๐’๐’…