Home Nieuws Zorgboederij EQuiMio Sint Annaland vraagt uw hulp

Zorgboederij EQuiMio Sint Annaland vraagt uw hulp

1018
0

Zorgonderneming EQuiMio is een kleinschalige, innovatieve organisatie waar kind/jeugd en volwassenen met een licht verstandelijke beperking, opvoedings- en psychiatrische problematiek zich kunnen ontwikkelen.

We bieden met behulp van de natuur om ons heen, de paarden en de honden een veilige omgeving, waarin een ieder mag groeien, leren en trainen om de beste versie van zichzelf te worden. Dit doen we door onze 7staps EQuiMio Methodiek, gebaseerd op de logische niveaus van ‘Bateson’.

Voor de vestiging in Sint-Annaland is een inzameling gestart om de bestaande Tipi-tent te kunnen vervangen. De Tipi heeft zijn beste tijd gehad, het is tijd dat Tipi met pensioen gaat. Zaterdag 10 juli zijn we met een aantal kinderen op de foto gegaan.

De nieuwe Tipi kost € 8.378,28 dat is een flink bedrag voor een tent, maar dat weegt niet op tegen het plezier dat de kinderen ervan hebben. Momenteel is er € 1.168 ingelegd. Wilt u een bijdrage leveren, een bijdrage niet omdat het moet maar omdat u er een warm hart van krijgt, dan zien wij uw bijdrage van harte tegemoet via onderstaande link.

Een warme dankbare groet namens alle lieve kindjes die dagelijks ondersteuning krijgen op deze fantastische zorgboerderij!
Raymond Thepass

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in