Zonnig buitenconcert afsluiting muzikale seizoen Concordia en De Luyster in Sint Philipsland

Afgelopen maandagavond heeft muziekvereniging Concordia uit Sint Philipsland het muzikale seizoen afgesloten met een mini buitenconcert met de kinderen van O.B.S. de Luyster. Alle kinderen kregen dit jaar voor het eerst muziekles van Concordia, maandagavond mochten ze aan ouders, opa’s en oma’s laten zien wat ze allemaal al kunnen.

De kinderen van groep 3 en 4 maakten enthousiast muziek met Boomwhackers, blokfluiten en konden zelfs al meespelen met het fanfareorkest. De kinderen van groep 5 en 6 bespeelden trombones, bugels, trompetten en saxofoons die Concordia. Deze instrumenten heeft Concordia kunnen kopen door een bijdrage van maar liefst € 1.250,- coöperatief dividend, dat Rabobank medewerker Annelies Moerland tijdens het concert mocht overhandigen aan de trotse voorzitter van Concordia.

Nadat een aantal leerlingen van Concordia ook hun diploma overhandigd hebben gekregen werd afgesloten met een heuse Concordia-rap op de muziek van het populaire liedje ‘ik neem je mee’ en een heerlijk ijsje.
Na de zomervakantie starten Concordia en De Luyster opnieuw met de muzieklessen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × twee =