Zomer(lezen) bij de Bibliotheek

De zomer wordt door veel mensen gebruikt om eens lekker ‘bij te lezen’. Of je nu op reis gaat of thuisblijft, wist je dat je materialen 6 weken kunt lenen? Hieraan zijn uiteraard geen kosten aan verbonden. Geen zin om met boeken te sjouwen? Kies dan een e-book. Nu gratis te leen voor jong en oud, via de VakantieBiebapp. Zowel voor leden als niet-leden!

Op vakantie denk ook eens aan de VakantieBiebapp
Vanaf 1 juli is de VakantieBieb er weer, hét zomercadeautje van de Bibliotheek. Met meer dan 60 e-books voor het hele gezin op smartphone of tablet. De app is een zomercadeautje van de Bibliotheek en gratis te downloaden. Ook een lidmaatschap is niet nodig. De VakantieBieb is geopend van 1 juli tot en met 31 augustus 2018.

Leen je e-books bij de Bibliotheek
Literaire romans of thrillers, kinderboeken, non-fictie of poëzie, bibliotheekleden kunnen kiezen uit duizenden e-books. Voor tablet en smartphone, maar ook voor de e-reader.

Extra lang lenen
Verleng direct met 3 weken bij de zelfservicebalie in de Bibliotheek. Online verlengen met 3 weken kan ook! Snel en makkelijk, en gewoon vanuit je strandstoel, nu ook via onze Zeeuwse Bibliotheken-app. Gebruik de app om te zoeken en te reserveren in de collectie van de Zeeuwse Bibliotheken. Je kunt in de app ook materialen reserveren en je uitleningen verlengen.

Kinderactiviteiten tijdens de zomervakantie
In de Bibliotheek Goes kunnen kinderen tussen de 7 en 12 jaar op zaterdag 14 juli en zaterdag 11 augustus gratis meedoen aan CoderDojo. Bij CoderDojo leren ze programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen, programma’s maken of games bouwen. Ouders zijn van harte welkom om samen met hun kinderen te leren programmeren.

Aangepaste openingstijden tijdens de schoolvakantie
De vestigingen Wemeldinge en Bruinisse hebben in de zomervakantie aangepaste openingstijden. De leespunten ‘s-Heerenhoek, Lewedorp, Ovezande, Oudelande, ‘s Heer-Arendskerke en Wolphaartsdijk zijn tijdens de zomervakantie gesloten van 7 juli tot en met 19 augustus.

Voor meer informatie: www.bibliotheekoosterschelde.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf + twee =