Zomerconcerten

De werkgroep Zomerconcerten Tholen gaat weer aan de slag om een serie van 20 concerten te organiseren, en dat al weer voor het zesde seizoen.

Voorgaande jaren is duidelijk bewezen dat de concerten een vaste plaats op de zaterdagmiddagen hebben gekregen. Het aantal trouwe bezoekers wat heeft genoten van de concerten is gestegen als ook het aanbod van talentvolle muzikanten die met groot plezier komen optreden.

De koorkerk van de Grote- of Onze Lieve Vrouwekerk (in de preekkerk het van Dam orgel voor orgelconcerten), de RK Kerk Onze Lieve Vrouwe Hemelvaart en de Gasthuiskapel zijn opnieuw de locaties waar de concerten plaats vinden. Van 19 mei tot 13 oktober is er op bijna alle zaterdagmiddagen van 14.30 tot 15.00 uur muziek te horen in een van bovengenoemde kerken.
De bezoekers hebben altijd gratis toegang tot deze concerten.

Het streven van de werkgroep is een afwisselende concertreeks te verzorgen.
De werkgroep heeft al een groot bestand van musici die belangeloos hun medewerking verlenen. Toch zijn we nog op zoek naar nieuw talent zodat er nog meer afwisseling geboden kan worden. Dat is ook de charme van de zomerconcerten: divers aanbod van muzikale stijlen en muzikanten.

Kunt u zelf een concert van kwaliteit verzorgen of kent u musici die een mooie bijdrage kunnen leveren, neem dan contact op met de organisatie van de zomerconcerten.

Contactgegevens:
e-mail zomerconcerten@zeelandnet.nl
Telefoon: 0166-85 08 05 of 06-83 33 10 68.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 1 =