Zomerconcerten Tholen werkt aan 1e lustrum

De werkgroep Zomerconcerten Tholen gaat weer aan de slag om een serie van 20 concerten te organiseren, en dat moet dit jaar het vijfde seizoen worden.

De concerten vinden weer afwisselend plaats in de koorkerk van de Grote- of Onze Lieve Vrouwekerk en in de preekkerk de orgelconcerten op het van Damorgel, in de Gasthuiskapel in de Kerkstraat en in de RK Kerk Onze Lieve Vrouwe Hemelvaart op de Markt elke zaterdagmiddag van 14.30 tot 15.00 uur. De toegang is altijd gratis.

De werkgroep heeft al een groot bestand van musici die weer belangeloos willen spelen of zingen, ook is er nog een kleine wachtlijst van mensen die vorig jaar niet aan de beurt zijn gekomen, maar toch vraagt de werkgroep aan nieuw talent om te reageren. Kunt u zelf een concert van kwaliteit verzorgen of kent u musici die een mooie bijdrage kunnen leveren, laat het dan weten aan de werkgroep.
E-mail naar zomerconcerten@zeelandnet.nl of Meanderlaan 171, 4691 LJ Tholen, tel. 0166 850805/06 8333 1068, of 0166 603357.

Op zaterdag 20 mei willen ze starten, dit ter ere van het eerste lustrum, er wordt gestart met een spectaculaire opening: het Zeeuws Studentenorkest o.l.v. Carlo Nabbe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × een =