Home Nieuws Zomerconcerten afgelast

Zomerconcerten afgelast

524
0

Met grote spijt heeft de organisatie van de Zomerconcerten besloten om dit jaar geen Zomerconcerten in Tholen te organiseren.

De corona-crisis maakt het onmogelijk om dit jaar een serie concerten te houden. Het bestuur van de stichting Zomerconcerten Tholen vindt dat ze de verantwoordelijkheid voor de gezondheid van musici en publiek met het oog op het besmettingsgevaar van corona niet kunnen nemen. Ook zullen velen van jullie ten gevolge van de maatregelen minder in de gelegenheid zijn of zijn geweest tot een goede voorbereiding.
Het is heel jammer. Na zeven succesvolle jaren was de organisatie al ver met de voorbereidingen voor het achtste seizoen. De contouren van een gevarieerd, boeiend, vertrouwd en tevens vernieuwend programma stonden al klaar. Met meerderen van u was al contact over een gepland optreden. Het beloofde een mooi seizoen te worden. Maar helaas … we zullen geduld moeten hebben en uitzien naar volgend jaar.

Wellicht kan een groot deel worden overgezet naar 2021. U doet dan toch zeker ook wel weer mee? Tegelijk wisten de organisator van sommige musici dat zij dit jaar niet hadden ingeschreven maar wel hadden.

De corona-crisis gooit veel overhoop en ook de Zomerconcerten Tholen 2020 worden door het virus het zwijgen opgelegd. De organisatie doet er alles aan om in 2021 een mooi programma neer te zetten.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

een + 12 =