Zeeuwse Pontjes

DÉ ZEEUWSE PONTJES GAAN WEER VAN WAL
7 VERBINDINGEN GAAN IN DE VAART

Sinds deze week zijn alle Zeeuwse Pontjes weer in de vaart. De pontjes varen tussen de verschillende eilanden van Zeeland. Het varen met de Zeeuwse pontjes is al jaren een begrip in Zeeland. Volop genieten van deze unieke belevenis op het water kan ook deze zomer weer bij 7 verschillende overtochten. Door gebruik te maken van deze pontjes heeft de recreatieve wandelaar of fietser nog meer mogelijkheden om de eilanden te ontdekken. Eilandhoppen in Zeeland alsof de dammen en bruggen tussen de verschillende eilanden er niet zijn!

Ontdek Zeeland op de fiets of te voet

Ervaar zelf waarom Zeeland een populaire fiets- en wandelprovincie is. Een handig systeem van fiets- en wandelknooppunten leidt je langs een verscheidenheid aan landschappen en indrukwekkende historie. De verbindingen van de pontjes vormen een handige aanvulling hierop in onze waterrijke provincie. Door de duur van een vaartocht wordt het maken van een oversteek met een pontje een attractie op zich. Tijd om te genieten van het varen, het uitzicht, een consumptie aan boord en een bezoek aan een van de historische steden of dorpen die Zeeland rijk is.

Plan je route

Routebureau VVV Zeeland heeft onlangs een handige gids uitgebracht met daarin alle informatie over de veerdiensten. Daarnaast zijn alle vaartijden ook te raadplegen via de website vvvzeeland.nl/pontjes. Met behulp van de handige knooppuntenplanner kan een fietstocht, met daarin een oversteek met een pontje, worden uitgezet.

Informatie
De gids “vaar mee met de Zeeuwse pontjes” is gratis verkrijgbaar bij alle Zeeuwse VVV-inspiratiepunten. Daarnaast is de gids te bestellen via www.vvvzeeland.nl/shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × twee =