Zeeuws warmtecollectief ‘Het Warmte effect’ start inkoopactie isolatie

Na de zeer succesvolle bijeenkomsten van Het Warmte Effect waar collectief warmtepompen ingekocht konden worden, is op 10 maart de actie gestart gericht op de collectieve inkoop van isolatie. Om belangstellenden te voorzien van advies op maat organiseert Het Warmte Effect inloopbijeenkomsten op diverse locaties in Zeeland.

Het Warmte Effect
Het Warmte Effect is een initiatief van ZMf en Zeeuwind om het voor mensen zo makkelijk en aantrekkelijk mogelijk te maken om collectief isolatie aan te schaffen voor dak, vloer en spouwmuren. Daarom wordt voor de tweede keer Het Warmte Effect georganiseerd. Besparen op verwarmen blijkt relatief eenvoudig. Om tot een maximale kosten- en energiebesparing te komen is ook isolatie van het huis een goede investering. Tijdens de inloopmiddagen kunt u uw vragen met betrekking tot uw eigen situatie voorleggen aan een van de experts en vertellen zij over de voorwaarden en subsidiemogelijkheden.

Data en locaties
Donderdag 15 maart Stadskantoor, Kanaalweg 3, Middelburg 17.00 – 20.00 uur
Donderdag 22 maart Stadhuis, Stadhuisplein 1, Terneuzen 17.00 – 20.00 uur
Donderdag 29 maart Gemeentehuis, Traverse 1, Domburg 17.00 – 20.00 uur
Donderdag 5 april Dorpshuis, Berghoekstraat 3, Kruiningen 17.00 – 20.00 uur
Zaterdag 14 april De Stenge, Stengeplein 1, Heinkenszand 10.00 – 16.00 uur

Aanmelden en informatie
Om te zorgen dat er voldoende experts aanwezig zijn wordt aanmelden voor de informatiebijeenkomsten op prijs gesteld. Dat kan via www.hetwarmteeffect.nl/isolatie/aanmeldformulier-bijeenkomsten-isolatie-2018.

De actieperiode van Het Warmte Effect isolatie loopt tot en met 21 april 2018. Meer weten over isolatie? Of direct isolatie aanschaffen? Dat kan via www.hetwarmteeffect.nl/isolatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 + zestien =