Home Nieuws Zeeland Voordeel vervangt per 2 mei de jaar en maand sterabonnementen van...

Zeeland Voordeel vervangt per 2 mei de jaar en maand sterabonnementen van Connexxion

635
0

Vanaf 2 mei 2021 introduceert Connexxion een nieuw uniek reisproduct: ‘Zeeland Voordeel’. Dit nieuwe reisproduct vervangt de jaar en maand sterabonnementen in Zeeland. Hiermee wordt reizen met de bus flexibeler, eerlijker en eenvoudiger! De campagne voor dit nieuwe reisproduct is dinsdag 6 april gestart. Reizigers kunnen ‘Zeeland Voordeel’ vanaf vandaag (7 april) aanvragen en hier per 2 mei mee reizen.

Flexibel reizen
Per 2 mei kunnen de jaar en maand sterabonnementen niet meer gekocht worden in de regio Zeeland; lopende abonnementen blijven uiteraard wel geldig tot de einddatum. Het Dal Vrij 65+ jaarabonnement blijft in Zeeland wel gewoon bestaan. Met ‘Zeeland Voordeel’ betalen reizigers hun reizen met al het openbaar vervoer, ook in andere regio’s en bij andere vervoerders, achteraf. ‘Zeeland Voordeel’ past helemaal bij de tijd van nu, waarin je flexibel bent en dus ook flexibel reist. Soms werk of studeer je een dagje thuis en de andere keer reis je wel met de bus, met dit reisproduct betaal je alleen voor de reizen die je maakt.

Sparen voor korting
Het kilometer tarief wordt in Zeeland weliswaar met een paar cent verhoogd, maar het mooie is, hoe meer je reist met de bus in Zeeland, hoe voordeliger het per kilometer wordt! Je bouwt namelijk steeds meer korting op. Dat start al als je voor €20,00 hebt gereisd, dan krijg je op de volgende reizen 20% korting. Dat kan oplopen naar 100% korting, want met ‘Zeeland Voordeel’ betaal je nooit meer dan €130,00 per maand voor je reizen met Connexxion in Zeeland. Scholieren krijgen daarnaast ook nog eens 10% extra korting op hun maandelijkse factuur.

Met Zeeland Voordeel betaal je enkel voor de reizen die je daadwerkelijk maakt. Vooraf nadenken of u de kosten van een abonnement er wel uithaalt, hoeft niet meer. Hierdoor wordt reizen met ‘Zeeland Voordeel’ een stuk flexibeler.

Eerlijker met ‘Zeeland Voordeel’
Iedereen betaalt met de komst van ‘Zeeland Voordeel’ hetzelfde tarief voor dezelfde reisafstand. Dit maakt ‘Zeeland Voordeel’ naast flexibeler, ook eerlijker. Het nieuwe reisproduct vraag je eenmalig gemakkelijk aan via de website van Connexxion en zet je eenvoudig op je persoonlijke OV-chipkaart.

Voor meer informatie of om ‘Zeeland Voordeel’ aan te vragen ga je naar: www.connexxion.nl/zeelandvoordeel.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

10 + 13 =