Zeeland Veilig Pop-up Store

Op zaterdag 30 juni kun je bij de Zeeland Veilig Pop-up Store aan de Eendrachtsweg 3 in Tholen tussen 14:00 en 16:00 uur op de foto met je favoriete TV-held. Brandweerman Sam rukt die middag uit naar het centrum van Tholen! Daarnaast staat er een leuk brandweerspringkussen.

Terwijl de kids zich vermaken, komen de papa’s en mama’s in de Zeeland Veilig Pop-up Store alles te weten over (brand)veiligheid in en om het huis. De Pop-up Store is een initiatief van Veiligheidsregio Zeeland. De reizende expositie stond eerder al in Vlissingen. Als bezoeker waan je je in de Zeeland Veilig Pop-up Store in een echt huis. In zes ‘kamers’ krijg je op interactieve wijze onder andere uitleg over hoe je brand kunt voorkomen, wat je moet doen als er brand is en hoe je je kunt voorbereiden op andere gevaren in Zeeland.

Door middel van nieuwe technieken, zoals virtual reality, kun je zelf ervaren hoe het is om in een brandend huis te staan. Tijdens een bezoek is het mogelijk om gericht vragen te stellen aan een van de aanwezige brandweermedewerkers. Daarnaast kun je er allerlei informatieve filmpjes bekijken en worden er foto’s en voorwerpen uit onder andere brandonderzoeken getoond.

Openingstijden
De Zeeland Veilig Pop-up Store is wekelijks geopend op dinsdag, donderdag en zaterdag van 10:00 tot 16:00, en blijft open tot 21 juli. Op aanvraag is een rondleiding of presentatie op maat voor groepen ook mogelijk buitenom de openingstijden. De entree is gratis.

Meer informatie? Kijk op www.zeelandveilig.nl/popupstore.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 + negentien =