Home Nieuws Woonboulevard Poortvliet bestaat 100 jaar

Woonboulevard Poortvliet bestaat 100 jaar

774
0

In 1919 begon overgrootvader Pieter Adriaan Potter met een Winkel van Sinkel in het centrum van Poortvliet. Anno 2019 is het winkeltje van toen uitgegroeid tot Woonboulevard Poortvliet met een oppervlakte van 50.000 m2. Dit 100-jarig bestaan wordt op 27 en 28 september groots gevierd in de showroom en op het terrein van de woonboulevard.

Groot klantvertrouwen
“In 100 jaar tijd hebben we een rijke historie opgebouwd en zijn we met de tijd mee gegaan, zegt Hermen Bouman, algemeen directeur. Groei, verhuizen, een nieuw logistiek centrum in Sint Maartensdijk, hoogstaand interieuradvies voor onze klanten, websites en social media, een nieuw magazijn in Poortvliet en de opening van winkels in Eindhoven en straks in Rotterdam/Alexandrium. Zomaar een aantal hoogtepunten van de laatste jaren. Wij beseffen dat je dit alleen kunt realiseren als je het vertrouwen hebt van je klanten. Op dit moment waarderen onze klanten ons met een 9+. Daar zijn we waanzinnig trots op en heel dankbaar voor”, vertelt Hermen.
“Op vrijdag 27/09 en zaterdag 28/09 zullen we daarom de woonboulevard omtoveren tot een feestlocatie en we hebben voor ieder wat wils georganiseerd.”

Foodtruck Festival, Kidsplayground en Thoolse Fair
“Een Foodtruck Festival waar je heerlijk kunt eten, drinken en genieten van de goede smaak, muziek en gezelligheid. Een kidsplayground met een mega obstakelbaan, rodeostier en springkussens maar ook Games on Wheels! De grootste mobiele arcadehal van Europa staat op ons terrein. Hier kan de jeugd spelen op flipperkasten, arcademachines, duoracers en rpg games. De kleinere kinderen kunnen zich laten schminken, voor hen maakt de ballonnenclown leuke ballonnen en ze kunnen zich uitleven in de ballenbak bij ons restaurant. Ook hebben we buiten een heuse Thoolse Country Fair met specifieke streekproducten, kunst en tweedehands boeken georganiseerd. Natuurlijk hebben we binnen voor de klanten ook heel veel voordeel zoals acties, kortingen en een Rad vol Prijzen waar wooncheques van maar liefst € 1000 te winnen zijn. Kortom, we hebben ons best gedaan voor iedereen iets leuks te organiseren en onze klanten hiermee te bedanken voor hun vertrouwen. We hopen heel veel mensen te ontmoeten tijdens ons jubileumfeest”, besluit Hermen Bouman.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

4 × twee =