Home Nieuws Woning, bijbehorende erf en daarop aanwezige opstallen Pr. Willem-Alexanderstraat 9 te Oud-Vossemeer...

Woning, bijbehorende erf en daarop aanwezige opstallen Pr. Willem-Alexanderstraat 9 te Oud-Vossemeer gesloten vanwege hennepkwekerij

127
0


Op 8 april 2024 heeft de politie een professionele in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen op het perceel Pr. Willem-Alexanderstraat 9 te Oud-Vossemeer. De burgemeester van Tholen heeft besloten de woning, het bijbehorende erf en de daarop aanwezig opstallen te sluiten. De sluiting is ingegaan op 15 mei 2024 om 10:00 uur voor de duur van twee maanden.

Tijdens de inval aan de Pr. Willem-Alexanderstraat 9 te Oud-Vossemeer op 8 april 2024 is een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen met 141 planten en een grote hoeveelheid professionele attributen die worden gebruikt bij een professionele hennepkwekerij.

Het Damoclesbeleid is gericht op het tegengaan van de drugshandel- en productie. Op basis van dit beleid is de burgemeester bevoegd over te gaan tot sluiting van een woning of lokaal. Hierdoor wordt overlast in de toekomst hopelijk beperkt. De gemeente roept haar inwoners met klem op om bij handel in of productie van drugs – of het vermoeden daarvan – melding te blijven maken bij de politie (0900-8844).

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in