Wintermarkt Sint-Annaland

De wintermarkt in Sint-Annaland was precies wat de titel zegt : Winterse temperatuur maar niet echt te koud om even een rondgang te maken langs alle kramen/stands.
Een “Disco Springkussen” voor de kinderen zorgt voor een vrolijke noot op het havenplein

Op het havenplein een eerste gesprek met de dames van de ZORG Villa Foundation; deze organisatie bezorgt kinderen met een matige tot ernstige beperking een fijne ontspannen vrijetijdsbesteding.
Meer info vind u op : www.zorgvillafoundation.nl

Bij de kraam van vrienden van Siem stond Leo Vroegop heerlijke spekjes te bakken en er werd voor de stichting in de kapsalon flink gewerkt om alle klanten te kunnen bedienen voor het goede doel.
Het aanbod in de kramen was het bekende beeld : sieraden-kleding-parfum, enz. Naast de bekende kramen met lekkernijen waren er ook enkele vertegenwoordigers van verschillende politieke partijen, die zeer gemotiveerd bezig zijn hun partij te promoten met het oog op de komende verkiezingen in maart 2018.

De koninklijke fanfare Accelerando deed haar best nieuwe leden te werven, Veilig Verkeer Nederland stond er om voorlichting te geven in de meest brede zin voor veiligheid in het verkeer.
Stichting Indigo gaf voorlichting over de gevaren van alcohol, drugs en “speciale drankjes”, dit voor kinderen vanaf groep 8 in het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs, o.a. door de scholen te bezoeken.

Sinterklaas stond op een verhoging de prijzen uit te reiken, die verbonden zijn aan de Winkelweekactie en kon zich verheugen op de aandacht van vele aanwezigen.

Met dank aan Rien Burgers voor de foto’s

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + 16 =