Home Nieuws Winnaars Thoolse fotowedstrijd bekend

Winnaars Thoolse fotowedstrijd bekend

848
0

De winnaars van de Thoolse fotowedstrijd zijn bekend! Het thema van deze fotowedstrijd was ‘Samen in Tholen’. Naast de top drie is er ook een prijs voor de mooiste ‘belevingsfoto’. De prijs voor de mooiste belevingsfoto wordt uitgereikt door Stichting Tholen Beter Bekend. Er is op de gemeentelijke Facebookpagina ruim 2.200 keer gestemd a.d.h.v. likes.

Winnaars

Op de eerste plaats is geëindigd een foto van mevrouw Leonie Mosch met maar liefst 478 stemmen! Zij maakte een mooie foto van twee kinderen die de eendjes voeren aan de Veste in Tholen. Een foto van mevrouw Anita Poot is op de tweede plaats geëindigd. Zij heeft een mooie foto gemaakt van een Thools jongentje in een aardappelveld nabij Scherpenisse. Deze foto heeft op Facebook 414 stemmen gekregen. Een foto van mevrouw Ellen Emmerzaal krijgt de derde prijs. Op deze mooie foto is de haven van Sint-Annaland in het ochtendgloren te zien. Deze foto kreeg op Facebook 374 stemmen.

Een foto van mevrouw Nienke Bronkhorst is door Stichting Tholen Beter Bekend uitgekozen als mooiste belevingsfoto. Zij maakte een foto van een heerlijke zomerse dag aan het strandje nabij Sint-Maartensdijk.

Omslag

De winnende foto’s worden op de omslag van de nieuwe gemeentegids geplaatst. De overige foto’s die tot de stemmingsronde op Facebook zijn gekomen, krijgen een eervolle vermelding in de gemeentegids. Ook de mooiste belevingsfoto is terug te vinden in de gemeentegids. De nieuwe gemeentegids komt in september uit. De foto’s worden ook gebruikt voor promotiedoeleinden van Stichting Tholen Beter Bekend.

1e plaats:

2e plaats:

3e plaats:

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in