Home Nieuws Winnaars Thoolse fotowedstrijd bekend

Winnaars Thoolse fotowedstrijd bekend

660
0

De winnaars van de Thoolse fotowedstrijd zijn bekend! Het thema van deze fotowedstrijd was ‘Beleef de seizoenen in Tholen’. Naast de top drie is er ook een prijs voor de mooiste ‘belevingsfoto’. De prijs voor de mooiste belevingsfoto wordt uitgereikt door Stichting Tholen Beter Bekend. Er is op de gemeentelijke Facebookpagina ruim 1.400 keer gestemd aan de hand van likes.

Winnaars
Op de eerste plaats is geëindigd een foto van mevrouw Jeanne Post met maar liefst 373 stemmen! Zij maakte een mooie foto van een regenboog boven Stavenisse. Een foto van de heer Johan Snijders is op de tweede plaats geëindigd. Hij heeft een mooie foto gemaakt van de zonsopkomst aan het Schelde Rijnkanaal in Oud-Vossemeer. Deze foto heeft op Facebook 250 stemmen gekregen. Een foto van mevrouw Anja Lindhout krijgt de derde prijs. Op deze mooie foto laat zij zien te genieten van wind , wolken en water bij Gorishoek in Scherpenisse. Deze foto kreeg op Facebook 170 stemmen.

Een foto van mevrouw Marjolein Herrings is uitgekozen als mooiste belevingsfoto. Zij maakte een foto van een wandeling over de dijk naast camping Kruytenburg in Poortvliet.

Omslag
De winnende foto’s worden op de omslag van de nieuwe gemeentegids geplaatst. De overige foto’s die tot de stemmingsronde op Facebook zijn gekomen, krijgen een eervolle vermelding in de gemeentegids. Ook de mooiste belevingsfoto is terug te vinden in de gemeentegids. De nieuwe gemeentegids komt eind juli al uit. De foto’s worden ook gebruikt voor promotiedoeleinden van Stichting Tholen Beter Bekend.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

zestien − negen =