Home Nieuws Wilde achtervolging eindigt in Tholen

Wilde achtervolging eindigt in Tholen

726
0

In de wijk Stadszicht in Tholen zijn vrijdagavond 17 december tientallen politie-eenheden ingezet nadat een achtervolging op de daders van een woningoverval in de regio Rotterdam aan de Luchtenburgseweg is gestopt. Eén dader kon nadat hun voertuig was gecrasht worden aangehouden. Bij die aanhouding zijn er door de politie waarschuwingsschoten gelost. Na de vier andere verdachten is een grootse zoektocht gehouden. drie hiervan zijn uiteindelijk elders in Tholen aangehouden.

Bewoners van de Luchtenburgseweg werden omstreeks 22:15 uur opgeschrikt door een witte Audi A1 die, achtervolgd door vele politievoertuigen, de doodlopende Luchtenburgseweg op kwam gereden. Nadat de witte Audi tot stilstand kwam tegen een paaltje sloegen de vijf inzittenden direct op de vlucht. Met getrokken vuurwapens is direct naast de auto één man aangehouden.

Van de vier op de vlucht geslagen verdachten zijn er elders in Tholen drie aangehouden.

Door de zoekactie was de hele wijk Stadszicht en de omliggende polder hermetisch afgesloten. Bewoners werden opgeroepen om de ramen en deuren gesloten te houden.

 

 

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

13 − 1 =