Home Nieuws Wijziging samenstelling Raad van Bestuur Bravis ziekenhuis

Wijziging samenstelling Raad van Bestuur Bravis ziekenhuis

1070
0

Op 1 oktober 2020 vond er een bestuurswisseling plaats in het Bravis ziekenhuis.

De heer drs. J.M.L. (Hans) Ensing is op die datum afgetreden als voorzitter Raad van Bestuur en met pensioen gegaan. Het huidig lid Raad van Bestuur mevrouw drs. T.H. (Bianka) Mennema-Vastenhout vervult per 1 oktober 2020 de voorzittersfunctie.

Het Bravis ziekenhuis zoekt nog een tweede bestuurder naast mevrouw Mennema. In januari 2021 zal de wervingsprocedure hiervoor starten. Voor de tussenliggende periode, vanaf 12 oktober 2020, heeft de Raad van Toezicht de heer J.M.J. (Jeroen) Collette benoemd tot lid Raad van Bestuur ad interim. De heer Collette (1951) is een zelfstandig interim-bestuurder, toezichthouder en coach, met veel ervaring in de zorg. Als interim manager heeft hij in 7 ziekenhuizen gewerkt, 13 instellingen in de Care (VVT, gehandicaptenzorg, GGZ en sociaal domein). Daarnaast is hij lid geweest van diverse Raden van Toezicht in de zorg en is hij coach van (zorg)bestuurders.

De ziekenhuisorganisatie heeft er vertrouwen in dat deze samenstelling van de Raad van Bestuur een goede start van de uitwerking van de nieuwe ziekenhuisvisie waarborgt.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in