Home Nieuws WHS is kampioen!

WHS is kampioen!

1449
0

Dinsdagavond 10 mei 2022 stond de wedstrijd WHS – Kogelvangers op het programma en het was een belangrijke wedstrijd, want het ging om het kampioenschap voor de 3e klasse.

Nadat de eerste helft was gespeeld was het nog 0-0, maar na de pauze kwam WHS op stoom en maakte WHS het ene na het andere doelpunt. In de 62ste minuut maakte Wout den Engelsman het eerste doelpunt, Jasper Gunter scoorde in de 72ste minuut de tweede. Machiel den Engelsman kon in de 81ste minuut het derde doelpunt maken en Jasper Gunter maakte het feest compleet in de 85ste minuut met de 4-0. Daardoor is WHS kampioen in de 3e Klasse en promoveren ze naar de 2e klasse.

Onze fotograaf – Rien Burgers – maakte een mooie fotoreportage die je hier kunt bekijken.