Home Nieuws Wethouder Corniel van Leeuwen op bezoek bij Stichting GOED ONTMOET THOLEN

Wethouder Corniel van Leeuwen op bezoek bij Stichting GOED ONTMOET THOLEN

634
0

In het kader van de coronamaatregelen heeft wethouder Corniel van Leeuwen op 12 november een werkbezoek gebracht aan Stichting Goed Ontmoet.
Tijdens dit werkbezoek werd duidelijk dat er nu tijdens de ‘2e golf’ behoefte is aan allerlei producten en diensten. In samenspraak met de voedselbank doet wethouder Van Leeuwen een oproep aan lokale organisaties en bedrijven om wanneer zij producten over hebben of diensten kunnen leveren aan de voedselbank te denken.

Inmiddels heeft één van onze agrariërs ervoor gezorgd dat de Voedselbank aardappelen kon uitdelen.

Wij vinden het belangrijk dat niemand binnen onze gemeente honger heeft. De mooie ervaring van het werkbezoek heeft inzichtelijk gemaakt dat we samen met de voedselbank en de tomeloze inzet van de vrijwilligers van de voedselbank ervoor zorgen dat dit niet gebeurt.
Nu de kerstdagen voor de deur staan vinden we het extra belangrijk om extra aandacht te hebben voor mensen die door een moeilijke periode ondersteuning nodig hebben.

Daarnaast is het belangrijk dat iedereen die in aanmerking komt voor ondersteuning van de voedselbank deze ook benut.
Vraagt u zich af of u in aanmerking komt voor steun door de voedselbank kijk dan op https://voedselbankennederland.nl/ik-zoek-hulp/rekenhulp-voedselbank/ of neem contact op met: Stichting Goed Ontmoet, telefoon: 0164-270 290 of via de e-mail: info@goedontmoet.com

Heeft u producten over of wilt u diensten leveren die u wilt schenken aan de voedselbank? Neem dan contact op met Stichting Goed Ontmoet. Zij zorgen dat het bij de juiste personen terecht komt.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

1 + negen =