Werkzaamheden Molenvlietsedijk Tholen

Maandag 17 juli start aannemingsbedrijf Sagro met de uitvoering van de reconstructie van de Molenvlietsedijk. Gedurende de schoolvakantie is het gedeelte tussen de rotonde Ten Ankerweg/ Molenvlietsedijk en de Zoekweg afgesloten. Er worden omleidingsroutes ingesteld.

Infrastructuur Masterplan Tholen
De reconstructie van de Molenvlietsedijk maakt onderdeel uit van de nieuwe infrastructuur van het Masterplan Tholen Sport&Onderwijs. Voor de veiligheid van de schoolgaande kinderen wordt deze infrastructuur in fasen aangelegd in de zomervakanties. In 2016 is de 1e fase gerealiseerd in de Zoekweg.

Bereikbaarheid omwonenden
Voor de bereikbaarheid treffen wij de volgende maatregelen:

· Woningen aan de Molenvlietsedijk blijven te voet bereikbaar (indien mogelijk ook per auto/ aannemer stemt dit ter plaatse af met de bewoners).

· Vliethof en Jan van Bloisstraat zijn via de rotonde Ten Ankerweg/Molenvlietsedijk bereikbaar; wegrijden is via Jan van Bloisstraat.

· Machteld van Gelrestraat is via Koningin Julianastraat bereikbaar.

· Zoekweg is te bereiken via de omleidingsroute door Stadzicht.

· Scholen zijn te voet bereikbaar.

· Alle omleidingsroutes worden aangegeven.

Werkzaamheden DELTA Netwerkgroep
Na de zomervakantie start DNWG met het leggen van nieuwe kabels en leidingen in het gedeelte van de Molenvlietsedijk, tussen de Zoekweg en de Mossellaan. Hiervoor worden geen wegen afgesloten. Aannemingsbedrijf De Voogd Grijpskerke voert deze werkzaamheden uit. Voor meer informatie kunt u terecht op www.dnwg.nl/werkinuwbuurt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × vijf =