Home Nieuws Werkzaamheden in Sint-Maartensdijk en Oud-Vossemeer

Werkzaamheden in Sint-Maartensdijk en Oud-Vossemeer

689
0

Waterschap Scheldestromen voert vanaf eind januari 2021 werkzaamheden uit aan de Hogeweg in Sint-Maartensdijk en aan de Langeweg in Oud-Vossemeer om het watersysteem toekomstbestendiger te maken. Hiervoor is het nodig de wegen voor een aantal weken volledig af te sluiten. Het verkeer wordt lokaal omgeleid.

Duikers vervangen
Om de waterafvoercapaciteit te vergroten en het peilbeheer in het gebied beter te regelen, vervangt waterschap Scheldestromen de duikers onder de weg op twee locaties. Een duiker is een grote betonnen buis, die onder de weg ligt om de watergangen met elkaar te verbinden.

Hogeweg Sint-Maartensdijk
Er wordt een duiker vervangen onder de Hogeweg, net buiten Sint-Maartensdijk. De werkzaamheden starten op 25 januari 2021 en duren maximaal vier weken. De winkel van Mts. Hoek aan de Hogeweg is vanaf de noordzijde bereikbaar. Het verkeer wordt omgeleid via de Wolferpiersweg, Wiebesweg en Oudelandseweg. De werkzaamheden worden door aannemingsbedrijf Kuipers Infra uitgevoerd.

Langeweg Oud-Vossemeer
Ook onder de Langeweg, ten zuiden van de kern van Oud-Vossemeer wordt een duiker vervangen. Deze werkzaamheden starten op 1 februari 2021 en duren maximaal vier weken. Verkeer wordt omgeleid via de Molenweg en Nieuwlandsedijk. De werkzaamheden worden door aannemingsbedrijf Reimerswaal uitgevoerd.

Direct omwonenden zijn vooraf door waterschap geïnformeerd over de werkzaamheden.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

drie + twaalf =