Home Nieuws Werkgroepen plan Vitalisering Centrum Tholen

Werkgroepen plan Vitalisering Centrum Tholen

775
0

Maandag 2 maart om 19.30 uur starten in het gemeentehuis van Tholen verschillende werkgroepen met de uitwerking van de acties van het plan Vitalisering Tholen Centrum. Bewoners van het centrum in Tholen en ondernemers die hier gevestigd zijn en deel willen nemen aan een werkgroep, kunnen zich hiervoor aanmelden bij Martijn Meerman van Plushommes via martijn@plushommes.com. Plushommes begeleidt de werkgroepen namens de gemeente.

Vitalisering Tholen Centrum
Eind 2019 is het plan Vitalisering Tholen Centrum vastgesteld. Winkeliers en ondernemers die gevestigd zijn in het centrum van Tholen en de gemeente willen door de uitvoering van dit plan een bijdrage te leveren aan het weerbaar maken van de binnenstad van Tholen. De gemeenteraad heeft gekozen voor de uitvoering van Scenario 3 in het plan, genaamd De Gastvrije Vesting aan het Water.

Werkgroepen
Het doel van de bijeenkomst op maandag 2 maart is om een prioritering te krijgen op de in het plan genoemde acties. Daarnaast gaan de verschillende te vormen werkgroepen aan de slag met o.a. een inventarisatie van betrokkenen en een begroting van de kosten.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in