Home Nieuws Werken over de grens

Werken over de grens

835
0

Het Werkcentrum Brabantse Wal heeft mogelijkheden als je op zoek bent naar een baan; ook als je zoektocht een bredere regio betreft of zelfs over de grens gaat. Laat je in dat geval goed informeren. Werken in België geeft kansen maar betekent wel iets voor je persoonlijke situatie.

Als je meer wil weten over grensoverschrijdend werken, wonen, studeren of ondernemen kun je terecht bij het Grensinformatiepunt (GIP) van het Werkcentrum Brabantse Wal in Bergen op Zoom. Het GIP helpt je verder bij je oriëntatie. Je vindt het GIP aan de Rooseveltlaan 148 in Bergen op Zoom, telefoonnummer: 0164 – 277 727, e-mail: gipbrabantsewal@bergenopzoom.nl.

Nieuw is het inloop spreekuur op locatie in de gemeente Woensdrecht op de eerste donderdag van de maand. De eerste vond plaats op 6 juni tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Ook is er de mogelijkheid om je te laten informeren tijdens de workshop ‘Werken over de grens’ iedere eerste dinsdag van de maand van 10.30 tot 12.00 uur op het Werkcentrum in Bergen op Zoom. Aanmelden kan via: gipbrabantsewal@bergenopzoom.nl.

Ook Thoolse inwoners kunnen binnenlopen tijdens het inloopspreekuur in de gemeente Woensdrecht of deelnemen aan de workshop “Werken over de grens” op het werkcentrum in Bergen op Zoom. Benieuwd welke banen er zijn in België? Kijk dan hier.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

18 − 14 =