WAAN JE VAN GOGH IN DE KUNSTKAMER

Vincent van Gogh, één van de grote schilders van de 19e eeuw, is de inspiratiebron geweest voor de nieuwe tentoonstelling die tijdens de zomervakantie in Kunstkamer Holland Huis te zien zal zijn.

Voor deze expositie is de culturele broedplaats in Scherpenisse een samenwerking aangegaan met Laros en de Jong Beeldmakerij, die jeugdtheater voorstellingen vanuit een vaste locatie in Oud-Vossemeer ontwikkelen.
In 2015 hebben zij zich voor een theaterfestival laten inspireren door Vincent van Gogh. De indrukwekkende manshoge speelfiguren waarmee zij toen aan het festival hebben deelgenomen, zijn tijdens de tentoonstelling te bewonderen alsmede de begeleidende animatie die bij de voorstelling hoort.

Naast het bijzondere werk van deze gastexposanten stellen ook de deelnemers van het kinder- en volwassenen atelier van de Kunstkamer op van Gogh geïnspireerde werken tentoon. Het resultaat, een afwisselend en verrassend geheel wat zeker een bezoekje waard is!

De expositie loopt van 8 juli tot en met 25 augustus (Laban Deurloostraat 28 Scherpenisse) en is iedere zaterdagmiddag te bezoeken van 13.00 uur tot 17.00 uur. Elke eerste zaterdag van de maand neemt de Kunstkamer deel aan de open atelierroute en is dan geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + 16 =