Home Nieuws Vrouw (25) overleden na geweldsincident Bergen op Zoom

Vrouw (25) overleden na geweldsincident Bergen op Zoom

444
0

De brandweer, ambulances, de politie en de traumahelikopter uit Rotterdam zijn in de nacht van vrijdag 28 op zaterdag 29 september rond 01:19 uur met spoed uitgerukt naar de Goudbaard in Bergen op Zoom, nadat er een melding binnen kwam van een geweldsincident.

Op het moment dat de hulpdiensten ter plaatse kwamen konden ze niks meer voor het slachtoffer betekenen. De vrouw overleed ter plaatse. De politie kwam met diverse eenheden ter plaatse en er werd direct een groot onderzoek gestart.

In de woning troffen de agenten ook een huilend jongetje van 4 jaar oud aan. Nadat agenten de deur van de woning hadden opengebroken, is het jongetje direct door de agenten opgevangen en naar het politiebureau gebracht. In samenwerking met de spoedzorg Jeugdzorg Brabant werd voor hem onmiddellijk een pleeggezin gezocht

Omdat het niet duidelijk was of de dader nog in het appartement aanwezig was, gingen de agenten met getrokken wapen het appartement binnen. Behalve het jongetje en het slachtoffer, welke al was overleden, werd niemand aangetroffen.

De recherche heeft de woning onderzocht.
Het is niet bekend wat de relatie was tussen de dader en het slachtoffer.
Van de dader ontbreek nog elk spoor.

Bron: 112markiezaten.nl

Vrouw overleden bij geweldsincident Bergen op Zoom, verdachte gevlucht

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

9 − acht =