Home Nieuws VriendenLoterij steunt KMV Concordia Tholen uit Zeeland met 5.000 euro

VriendenLoterij steunt KMV Concordia Tholen uit Zeeland met 5.000 euro

358
0

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor Koninklijke Muziekvereniging (KMV) Concordia Tholen uit Zeeland! De vereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. KMV Concordia Tholen gaat het geld gebruiken om de uniformen te vernieuwen.

Marieke Verkamman, bestuurslid van KMV Concordia Tholen: “Wij zijn erg blij dat wij zijn gekozen als Club van de Week. Met de bijdrage kunnen wij onze uniformen vernieuwen zodat wij een nieuwe frisse uitstraling krijgen. Als er nog geld overblijft willen wij dit gebruiken voor nieuwe instrumenten.”

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden op www.clubsvandeweek.nl.

Extra financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

drie × drie =