Home Nieuws Voorman lokale partij op Tholen weigert boosterprik

Voorman lokale partij op Tholen weigert boosterprik

1094
1

Fractievoorzitter Han van ’t Hof van Algemeen Belang Tholen weigert een boosterprik. De politicus staat kritisch tegenover het gevoerde coronabeleid. “Ze hadden de ic-capaciteit op moeten voeren en dat is niet gebeurd”, vertelt Van ’t Hof.“ En nu moeten we weer boosteren om de overheid te pleasen. Dat zou nodig zijn om verdere verspreiding te voorkomen. Nou ik geloof niet meer in de circusverhalen van Rutte en De Jonge.”

Van ’t Hof heeft twee vaccinaties gehad en zegt dat de natuur de rest moet doen. “Dat vaccineren is geen waterdicht systeem en de bescherming tegen die omikronvariant is ook maar beperkt. Maar weet je wat het is? De regering is in paniek en mensen die in paniek zijn maken verkeerde keuzes. Daar moet je niet achteraanhollen.”

De ABT’er zegt door geen boosterprik op te halen een statement te willen maken tegen wat hij noemt een “incompetente rijksoverheid”. Hij doet geen oproep aan Tholenaren om hetzelfde te doen. “Iedereen maakt daarin zijn eigen keuzes.”

De voorman van Algemeen Belang Tholen vindt het wel belangrijk dat mensen zich aan de veiligheidsvoorschriften houden. “Voorkomen is nog altijd beter dan genezen”, aldus Van ’t Hof.

Burgemeester Sijbers neemt het besluit van Van ’t Hof ter kennisgeving aan en ziet voor hem als raadslid geen voorbeeldfunctie weggelegd. “Dit is een privékwestie. We hebben in ons land geen vaccinatieplicht.”

1 reactie

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

twintig − vijf =