Home Nieuws Voorjaarsvakantie: activiteiten door Jij op Tholen

Voorjaarsvakantie: activiteiten door Jij op Tholen

1650
0

Jij op Tholen, van de gemeente Tholen, organiseert iedere vakantie activiteiten voor kinderen en jongeren. In de voorjaarsvakantie staat er een speurtocht, het spel Hunted en een zaalvoetbaltoernooi op het programma. Deelname is gratis. Vooraf inschrijven voor de activiteiten is verplicht en kan via jijoptholen.nl/activiteiten-jij-op-tholen.

Voorjaarsspeurtocht in Sint-Annaland
Op woensdagmiddag 2 maart is er een voorjaarsspeurtocht voor kinderen van 4 t/m 8 jaar bij het Stallands bos in Sint-Annaland. Er is wel begeleiding nodig van een volwassene. Tijdens deze speurtocht gaan de kinderen op ontdekking door de natuur met verschillende (natuur)opdrachten. Inschrijven kan voor 1 of meerdere kinderen.

De speurtocht is van 13.00 tot 15.00 uur in verschillende tijdsblokken. Na inschrijving wordt de starttijd toegezonden.

Hunted in teams in Sint-Maartensdijk, Scherpenisse, Oud-Vossemeer en Poortvliet
Donderdagmiddag 3 maart, vanaf 13.00 uur, kunnen jongeren tussen de 10 en 23 jaar meedoen aan het spel Hunted. Hunted is, net als het tv-programma, een digitaal en fysiek spel waarbij in teamverband de strijd met elkaar wordt aangegaan. Elk team bestaat uit 2 tot 4 personen en ziet op zijn smartphone een plattegrond en de kluizen die beroofd kunnen worden. De jagers zetten alles op alles om de criminelen op te sporen en te vangen. Aanmelden kan in teams van 2 of 4 personen en geef aan naar welke kern het team komt. Iedere team heeft een opgeladen mobiele telefoon met 4G nodig.

Zaalvoetbaltoernooi 5 tegen 5 in Tholen
De vakantie wordt op vrijdag 4 maart afgesloten met een zaalvoetbaltoernooi 5 tegen 5 in de sporthal van Meulvliet Tholen. Inschrijven kan alleen als team van minimaal 5 personen via jijoptholen.nl. Verschillende teams kunnen met elkaar de strijd aangaan in drie leeftijdscategorieën:

  • 10 t/m 13 jaar: 9.00 – 12.30 uur
  • 13 t/m 16 jaar: 12:30 – 15:30 uur
  • 16 t/m 20 jaar: 15.30 – 17.45 uur

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in