Home Nieuws Volgens vereniging Maerloo is de gemeente Tholen omgekocht

Volgens vereniging Maerloo is de gemeente Tholen omgekocht

622
0

Volgens Maerloo-voorzitter Robert-Jan Cavadino en zijn advocaat Robert Madou, is de gemeente Tholen omgekocht door criminele organisaties. De criminele organisaties zouden ambtenaren hebben omgekocht om de vereniging Maerloo te laten verdwijnen. Dit zou blijken uit getuigenverklaringen tijdens een zitting bij de Raad van State in Den Haag.

Maerloo is een vereniging uit Sint-Philipsland waar meerdere stichtingen onder vallen die zich bezig houden met het bestrijden van handel in en misbruik van arme kinderen in arme landen. De criminelen houden zich juist bezig met kinderhandel.

Tijdens de zitting in Den Haag werd een dwangsom aangevochten die opgelegd was vanwege illegale bebouwing aan de Campweg in Sint-Phillipsland, waar de vereniging Maerloo gevestigd is. Volgens de advocaat van Maerloo is dit onder druk van de criminelen gebeurd.

Een woordvoerder van de gemeente Tholen ontkent de beschuldigingen. Volgens de gemeente zijn de verhalen ‘uit de lucht gegrepen’. De gemeente heeft ook een persverklaring gegeven. De recherche doet onderzoek in deze zaak.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

1 × drie =