Home Nieuws Voetbalschool – 17e editie

Voetbalschool – 17e editie

944
0

Er kan bijna worden ingeschreven voor de 17e editie van de Voetbalschool!
De zeventiende editie van de voetbalschool NOAD’67 is van 24 t/m 26 oktober 2022. Er kan vanaf maandag 26 september om 19 uur ingeschreven worden voor deze 3 dagen voor kinderen van 6 t/m 12 jaar via www.stichtingvoetbalschool.nl Er is plaats voor 100 kinderen. De deelnemers zullen getraind worden door bekende gasttrainers. Traditiegetrouw zal de woensdag weer in het teken staan van de Dag van het onbeperkt sporten, samen met mensen met een beperking.

Dag van het onbeperkt sporten, 26 oktober
Traditiegetrouw wordt de laatste dag van voetbalschool NOAD’67 omgedoopt tot de dag van het onbeperkt sporten. Woensdag heeft het karakter “sporten met een beperking” gekregen voor alle leeftijden. Waarbij er dus ook sporters en niet-sporters met een beperking (zowel verstandelijk als lichamelijk) worden uitgenodigd om samen te komen sporten. Sporten die er naast voetbal wordt gedaan zijn bijvoorbeeld g-voetbal, g-tennis en zitvolleybal. Ook wordt er een levensverhaal verteld door Petra Jongeneelen.

Goede Doel
De zeventiende editie van de voetbalschool staat in het teken van de afdeling Oncologie in het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. De lokale stichting Vrienden van Siem heeft dit jaar gekozen om geld in te zamelen voor dit doel. De goede samenwerking met deze stichting heeft in eerdere jaren goed uitgepakt, vandaar dat deze samenwerking weer is opgezocht.
Stichting Vrienden van Siem zet zich in voor mensen met de ziekte kanker door geld in te zamelen voor ziekenhuizen/centra en zo op tastbare wijze bij te dragen aan een stukje welzijn.

We gaan helpen door o.a. de alom bekende statiegeldflessenactie op woensdag 26 oktober, maar ook door de deelnemers oliebollen te laten afnemen. De opbrengst gaat rechtstreeks naar het goede doel! Op woensdagmiddag, tijdens de afsluitende ceremonie, zal de cheque met daarop het ingezamelde bedrag worden overhandigd aan een vertegenwoordiging van de Vrienden van Siem.
Volg de voetbalschool via de website www.stichtingvoetbalschool.nl
Of via facebook: stichting voetbalschool

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in