Home Nieuws Voetballamp 1825 bereikt doel

Voetballamp 1825 bereikt doel

1109
0

Mede met behulp van ouders, bewoners, bedrijven en de verdubbeling van het budget door gemeente Tholen is er voldoende geld opgehaald om de voetballamp in de voetbalkooi in Stavenisse te kunnen plaatsen.

Afgelopen weken hebben, naast de acties door bewoners en jeugd, diverse bedrijven contact opgenomen met het team om het initiatief van Voetballamp1825 te ondersteunen. Onder andere Herijk robuuste meubelen en Groentebroer gaven de mogelijkheid reclame voor hen te maken. Dit kon extra geld opleveren voor de voetballamp. Ook lichtleverancier Maas & Hagoort gaf het team een schitterende aanbieding inclusief een gedeelte sponsoring! Dit heeft mede enorm geholpen.

Voetballamp
Het bestellen van de voetballamp en het proces voor het plaatsen van de paal in gang is gezet. Een concrete datum is er nog niet maar Voetballamp 1825 hoopt de lamp voor april dit jaar te kunnen plaatsen.

De mogelijkheid bestaat dat er een klein bedrag overblijft van het opgehaalde geld. Daarom wordt nu door Voetballamp 1825 onderzocht of het mogelijk is hiervan de tegels in de kooi opnieuw te laten leggen. Hiermee zijn de plassen, die na regenval blijven liggen, verleden tijd zijn.

Bedankt
Voetballamp1825 bedankt iedereen voor zijn/haar inzet en hulp. Zonder alle steun vanuit de omgeving was het niet mogelijk geweest dit zo snel voor elkaar te krijgen.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in