Home Corona Viraline HealthCheckCenter gaat Testen voor Toegang in Tholen

Viraline HealthCheckCenter gaat Testen voor Toegang in Tholen

515
0

In sport- en gemeenschapscentrum Meulvliet wordt vanaf aanstaande zaterdag 13 november een corona testlocatie ingericht. Hier kan men zich onder andere laten Testen voor Toegang. De locatie wordt officieel geopend door burgemeester Marleen Sijbers en wethouder Corniel van Leeuwen.

In samenspraak met de gemeente Tholen wordt er in sport- en gemeenschapscentrum Meulvliet een corona testlocatie ingericht, waar men terecht kan voor Testen voor Toegang, Covid-19 PCR -testen (speeksel-/spoel- of neusswab) en SARS-CoV-2 Antigeen sneltesten- inclusief internationaal reisdocument. Afspraken worden online ingepland via https://afspraak.testenvoortoegang.org/. Wie een PC-test met reisdocument nodig heeft, kan deze bestellen via https://bestellen.viraline.nl/. Voor aanstaande zaterdag geldt dat er tussen 10.00 u en 18.00 u getest kan worden.

Drempel
Vanaf woensdag 17 november is de locatie 6 dagen per week geopend. Burgemeester Marleen Sijbers: “Gemeente Tholen is blij met de komst van de testlocatie naar Meulvliet. Zonder testfaciliteit binnen de gemeentegrenzen, zien inwoners zich al snel genoodzaakt een flinke autorit te moeten maken. Testen kan zo op een laagdrempelige manier!”

Viraline
Viraline HealthCheckCenter is onderdeel van de HealtCheckCenter-groep, welke met 85 testlocaties in Nederland een landelijke dekking biedt voor het testen op corona. Gegevens worden zorgvuldig verwerkt volgens de strengste AVG-eisen, een positief testresultaat wordt volgens de richtlijnen gemeld aan de GGD.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

dertien + twee =