Home Nieuws Vier verdachten in Tholen aangehouden voor diefstal van diesel uit vrachtwagen

Vier verdachten in Tholen aangehouden voor diefstal van diesel uit vrachtwagen

1873
0

Politieagenten hebben in de nacht van dinsdag 28 op woensdag 29 december aan de Molenvlietsedijk vier jonge mannen aangehouden op verdenking van diefstal van diesel uit een geparkeerde vrachtwagen.

Omstreeks 01.20 uur meldde een getuige een verdachte situatie aan de Nieuwlandsedijk in Tholen. Hij zag vier mannen met jerrycans sjouwen in de buurt van geparkeerde vrachtauto’s en kreeg het vermoeden dat zij diesel aan het overhevelen waren. Hij belde de politie en gaf een omschrijving door van het busje waar de mannen mee wegreden.

Op de Molenvlietsedijk kwamen agenten het busje met de vier mannen tegen. Omdat uit de controle genoeg aanwijzingen kwamen om de mannen als verdachte te kunnen aanmerken, zijn ze alle vier aangehouden. De auto en de mannen roken enorm naar diesel, hun kleding was gedeeltelijk doordrenkt met diesel en er werden jerrycans en een tuinslang aangetroffen die nog gevuld was met diesel.

De vier zijn overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar hebben ze de nacht doorgebracht. De vier worden woensdag 29 december gehoord door de politie. Het gaat om twee mannen van 20 jaar uit Someren en Eindhoven en twee mannen van 22 en 27 jaar met een onbekende woonplaats.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in