Verkopen Welgelegen gaan voorspoedig

De Verkopen op bedrijventerrein Welgelegen gaan voorspoedig. De groeiende vraag naar bedrijfskavels welke al eerder te zien was, zet ook in het eerste half jaar van 2017 door. Zo zijn inmiddels diverse transacties gesloten. Wethouder Hommel van Economische Zaken is verheugd dat Welgelegen zo in trek is en ziet winstpunten qua werkgelegenheid en bedrijvigheid: zijn inschatting is dat in totaal tussen 30 en 40 fte werkgelegenheid gewonnen zal worden.

Kavels
De volgende kavels zijn uitgegeven:

– extra bedrijfsruimte voor Geluk Afbouw&Montage, ruim 1.200 m2;
– uitbreidingsruimte voor Glanssa Hygiene Products, 800 m2;
– verplaatsing vanaf Ohmstraat van verwerkingsruimte en stalling van verkoopwagens van Vishandel de Meerpaal, ruim 1.100 m2;
– Zuid-West Invest BV voor de bouw van 2 bedrijfsverzamelgebouwen en een apart groot bedrijfs gebouw, totaal 13.000 m2

Bedrijfsverzamelgebouwen
Er verrijzen twee bedrijfsverzamelgebouwen op het bedrijventerrein. Momenteel wordt volop gebouwd aan het eerste bedrijfsverzamelgebouw met 13 units, naar verwachting zullen de overige initiatiefnemers na de bouwvak starten met de bouw. Initiatiefnemers Nelisse en van de Eijnden van Zuid-West Invest zijn blij dat ze op het goede moment met de bouw van het bedrijfsverzamelgebouw zijn gestart. Ondernemers kunnen nu zien wat ze kopen of huren. Wat ook zeker meehelpt is dat de units een gunstige prijsstelling hebben en dat men kan kiezen tussen huur, al dan niet met een koopoptie, of direct kopen.

Van de 13 units in gebouw één zijn er al 11 definitief verkocht of verhuurd. Voor de overige units lopen er opties. Ook voor gebouw twee is al de nodige belangstelling. Daarnaast worden de plannen voor een groot bedrijfsgebouw van 500-2000 m2 momenteel uitgewerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + vijftien =