Home Nieuws Verkoop kerstboompakketten goede doelen

Verkoop kerstboompakketten goede doelen

848
0

Na het succes van de vorige verkoopacties zal Stichting Vrienden van Siem tot 8 december verschillende kerstboompakketten verkopen.

Een leuk cadeau voor tijdens de feestdagen, maar ook om te krijgen als relatiegeschenk. De opbrengst hiervan gaat uiteraard naar de goede doelen van 2020, het Bravis ziekenhuis in Bergen op Zoom en Roosendaal en Familiehuis Daniel den Hoed.

De pakketten kosten €12,50 per stuk. Ieder pakket bevat een houten kerstboom met bedrukking. Voor op de kerstboom kan er gekozen worden uit advocaat met slagroom, rollade (kip of varken) of kaarsen.

De pakketten zijn o.a. te bestellen via info@vriendenvansiem.nl, een privébericht op Facebook of via whatsapp op het nummer: 06 42251000. U kunt betalen bij het afhalen of bezorgen door middel van een envelop met hierin de gelden.

De pakketten zijn af te halen op 18 en 19 december bij Thuisbakkerij op het gemakje, Crooswijck 36, Sint-Annaland. Bezorgen is ook morgen. Bezorging vindt eveneens plaats op 18 en 19 december. Hierbij geldt ook de NIX-18 regeling! En er wordt rekening gehouden met de 1,5 meter afstand.

Bestellen kan tot uiterlijk 8 december!

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in