Home Nieuws Verkeersongeval bij Sint-Maartensdijk twee ernstig gewonden

Verkeersongeval bij Sint-Maartensdijk twee ernstig gewonden

531
0

Twee personen zijn in de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 maart gewond geraakt bij een ernstig eenzijdig ongeval op de Vierde dijk bij Sint Maartensdijk. Eén van de slachtoffers liep dusdanig letsel op dat ook de traumahelikopter ter plaatse is gekomen. Beide slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Hulpdiensten kregen de melding van het ongeval kort na middernacht. Eén van de slachtoffers kon vrij snel na aankomst van de hulpdiensten het voertuig verlaten. Om de andere inzittende veilig uit het voertuig te krijgen is de brandweer bijna een uur bezig geweest.

Eén van de slachtoffers is onder begeleiding van de trauma-arts per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onduidelijk. Door de verkeerspolitie is een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

De Vierde Dijk tussen Sint-Annaland en Sint-Maartensdijk is vanwege het ongeval geruime tijd afgesloten geweest. Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde auto afgevoerd.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

twee × drie =