Verkeershinder N286: Thoolsebrug afgesloten 8-11 september

Rijkswaterstaat vervangt van vrijdag 8 september 20.00 uur tot maandag 11 september 6.00 uur een voegovergang van de Thoolsebrug over het Schelde-Rijnkanaal. Daarom is de N286 voor alle verkeer, uitgezonderd fietsers, afgesloten. De werkzaamheden veroorzaken aanzienlijke hinder. Houd rekening met omleidingen en langere reistijd tot een half uur. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers om goed voorbereid op weg te gaan.

Hinder en omleidingen
De afsluiting zorgt voor aanzienlijke verkeershinder. Volg de gele borden van de omleidingsroutes. Verkeer uit Noord-Brabant rijdt naar Tholen via de A58, N289 en N659. Verkeer uit Halsteren / Bergen op Zoom rijdt naar Tholen via A4/A58, N289 en N659. Verkeer uit Tholen richting Bergen op Zoom rijdt via de N659, N289 en A58.

Werkzaamheden
Tijdens een inspectie van de Thoolsebrug bleek een voegovergang te zijn losgekomen. Om de veiligheid te kunnen waarborgen moet Rijkswaterstaat deze op korte termijn vervangen. De voegovergang beslaat de gehele breedte van de brug en kan niet in gedeelten vervangen worden. Dit maakt volledige afsluiting van de brug noodzakelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 − twee =