Verkeershinder N286: Thoolse brug afgesloten 15 oktober

Rijkswaterstaat werkt zondag 15 oktober tussen 07.00 en 13.00 uur aan de Thoolse brug over het Schelde-Rijnkanaal. Werkzaamheden die vorig weekend als gevolg van de weersomstandigheden niet gereed kwamen, worden dan afgerond. Daarom is zondag 15 oktober de N286 tussen 07.00 en 13.00 uur afgesloten voor alle verkeer, uitgezonderd fietsers. De werkzaamheden veroorzaken aanzienlijke hinder. Houd rekening met omleidingen en langere reistijd tot een half uur. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers om goed voorbereid op weg te gaan.

Hinder en omleidingen
De afsluiting zorgt voor aanzienlijke verkeershinder. Volg de gele borden van de omleidingsroutes. Verkeer uit Noord-Brabant rijdt naar Tholen via de A58, N289 en N659. Verkeer uit Halsteren / Bergen op Zoom rijdt naar Tholen via A4/A58, N289 en N659. Verkeer uit Tholen richting Bergen op Zoom rijdt via de N659, N289 en A58.
Voor de scheepvaart geldt op het kanaal tijdelijk een breedtebeperking.

Werkzaamheden
Rijkswaterstaat repareert schades aan het asfalt bij het wegdek van de brug. Tevens wordt van de afsluiting gebruik gemaakt om leuningen op de boogconstructie van de brug te verwijderen. Het werk maakt volledige afsluiting van de brug noodzakelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + 2 =