Home Nieuws Verdachte situatie Nieuwe Postweg in Tholen

Verdachte situatie Nieuwe Postweg in Tholen

470
0

De politie en de brandweer zijn in de nacht van woensdag 10 oktober op donderdag 11 oktober uitgerukt naar de Nieuwe Postweg in Tholen nadat er melding binnen kwam van een verdachte situatie.
Een bestelbus stond, ter hoogte van de stoplichten, met open deuren midden op de weg stil. Omdat er volgens de politie mogelijk een chemische lucht uit de bestelbus kwam, heeft de brandweer ter plaatse de bestelbus onderzocht. Voor zover bekend werden er geen chemische stoffen aangetroffen in het voertuig. Er lekte wel een vloeistof uit de bus welke door de brandweer met absorptiekorrels werd afgedekt.

De twee inzittenden van de bestelbus zijn, na aanhouding, overgebracht naar het cellencomplex in Breda. De politie heeft lange tijd onderzoek gedaan waarbij enkele voorwerpen uit de bus werden veiliggesteld en in bewijszakken werden gedaan. Het is nog onduidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld. Een bergingsbedrijf werd opgeroepen om de bestelbus af te voeren.

Op het moment dat de agenten aan het wachten waren op het bergingsbedrijf werd op de Nieuwe Postweg een personenauto, met daarin twee inzittenden, staande gehouden. Agenten hebben het voertuig doorzocht en beide inzittenden werden gecontroleerd. Ook dit voertuig werd door een bergingsbedrijf afgevoerd.
Beide inzittenden van de personenauto werden door de politie meegenomen. Het is niet bekend of beide personen nog vast zitten.

Zie ook: Agenten onwel na vondst drugsafval

Bron: 112markiezaten.nl

Verdachte situatie rondom bestelbus bij stoplichten Tholen, twee aanhoudingen

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

20 − vijf =