Heeft u last van rommel op straat? Hinder van buren of rondhangende jongeren? Is er bij u ingebroken? Dit zijn enkele vragen die in het kader van de Veiligheidsmonitor worden gesteld aan bijna 1100 willekeurig geselecteerde inwoners van de gemeente Tholen. Deze inwoners ontvangen rond 25 augustus 2021 een brief met vragenlijst van I&O Research.

De Veiligheidsmonitor is een onderzoek naar criminaliteit, onveiligheid, buurtproblemen en het optreden van gemeente en politie. De resultaten van het onderzoek worden in maart 2022 verwacht. De gemeente gebruikt de uitkomsten van het onderzoek om nog een beter beeld te vormen van de veiligheid en leefbaarheid. Het onderzoek wordt uitgevoerd door I&O Research.

Burgemeester Marleen Sijbers: “Door mee te doen aan deze veiligheidsmonitor helpt u ons om nog beter inzicht te krijgen in wat er leeft bij onze inwoners. Ik vraag u dan ook vriendelijk om mee te doen wanneer u één van de inwoners bent die een brief heeft ontvangen. Alvast dank voor uw hulp.”

Vorig artikelFractievoorzitters in Tholen en Veere pleiten voor landelijke fusie PvdA en GroenLinks
Volgend artikelEenzijdig ongeval Nieuwe Postweg

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in