Home Nieuws Vandaag op 6 mei weer vragen aan de burgemeester bij ‘Tholen in...

Vandaag op 6 mei weer vragen aan de burgemeester bij ‘Tholen in het Nieuws’

1177
0

Burgemeester Marleen Sijbers te gast in het programma “Tholen in het Nieuws” en Laban Hage had weer een aantal vragen voor haar verzameld. Het gesprek werd weer afgewisseld met fijne muziek.

Natuurlijk werd het gesprek gestart met de stand van zaken met betrekking tot de corona-pandemie. De grotere gezinssamenstelling is zeer waarschijnlijk een van de oorzaken dat Tholen gemiddeld zeer hoog staat qua aantal besmettingen per 100.000 inwoners. Het vaccinatiepercentage ligt in Tholen rond 70% terwijl dat verder rond 80% ligt.

Er wordt een interessepeiling gedaan naar de behoefte van een Mama-café in Tholen.  Ouders van kinderen van 0 tot 4 jaar zullen worden gevraagd of zij (moeder en vader) behoefte hebben aan zo’n (online) café. Wilt u hier iets over weten, bel 0634-196194 of mail naar  angela.van.oudenaarde@tholen.nl.

Tijdens Hemelvaart (donderdag en vrijdag) is het gemeentehuis gesloten, digitaal kunnen zaken wel geregeld worden. De milieustraat is gesloten op Hemelvaartsdag.

De prijswinnaars van de fotowedstrijd over ons Thools erfgoed (ruim 70 inzendingen) zijn vandaag bekend gemaakt (de uitslag en de foto’s staan op onze website). Helaas waren er geen inzendingen van de jeugd.

De burgemeester heeft op Bevrijdingsdag bij de ouderen in Ten Anker de oranje Bevrijdingssoep helpen uitserveren.

Het gesprek van vanmiddag is hieronder nogmaals te beluisteren, maar ook zaterdag 8 mei wordt de uitzending herhaald tijdens ons programma ‘Tholen in het Nieuws’ tussen 12.00 en 13.00 uur.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in