Home Nieuws Vaderdagactie Vrienden van Siem

Vaderdagactie Vrienden van Siem

969
0

Stichting Vrienden van Siem verkoopt in de periode van 29 mei tot 16 juni twee bomvolle Vaderdagpakketten met allemaal leuke producten.

Pakket 1 kost €15,- per stuk. Hiervoor krijgt u een pakket met een blik en handveger, vrienden van Siem sokken, klushandschoenen, een Bouwlust biertje en een fuetworst.
Pakket 2 kost ook €15,- per stuk. Hiervoor krijgt u een pakket met een bouwemmer, een autowas pakket, vrienden van Siem sokken, een rauw hammetje, klushandschoenen en 2 droge worsten.
Daarnaast bevatten beide pakketten ook nog aantrekkelijke kortingsbonnen van lokale ondernemers.

De pakketten zijn tot uiterlijk 16 juni o.a. te bestellen via het mailadres: info@vriendenvansiem.nl, een privébericht via Facebook of via Whatsapp op het nummer: 06-42 25 10 00. U kunt betalen bij het afhalen of bezorgen door middel van een envelop met hierin het bedrag van het bestelde.

Bezorging zal plaatsvinden op 19 juni. Ophalen kan op 19 juni van 10.00 tot 13.00 uur bij de Ijsbaan aan de Koelhuisdreef in Sint-Annaland.

Hierbij geldt ook de NIX-18 regeling!
*Natuurlijk wordt er gezorgd voor de nodige afstand bij de aflevering.

De opbrengst van deze actie is bestemd voor de goede doelen van 2021, het Bravis ziekenhuis locatie Bergen op Zoom en Roosendaal en Familiehuis Daniel den Hoed.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in