Home Nieuws Update: Eenzijdig ongeval aan de Bartelmeetweg, niet twee maar vijf gewonden

Update: Eenzijdig ongeval aan de Bartelmeetweg, niet twee maar vijf gewonden

848
0

UPDATE:

Bij het ongeluk vrijdagavond op de Bartelmeetweg in Poortvliet zijn niet twee maar in totaal vijf personen gewond geraakt. De politie doet onderzoek naar de bestuurder, zo laat een woordvoerder desgevraagd weten.

De slachtoffers zaten in een personenauto die vanaf de Roolandsedijk de Bartelmeetweg op was gereden. Tussen de kruising met de Essendijk en de T-splitsing met de Flierweg ging het mis. De BMW belandde door onbekende oorzaak in de linkerberm, reed een verkeersbord omver en gleed de sloot in.

In de auto zaten volgens de politie in totaal vijf personen. De bestuurder, een 20-jarige man uit Sint-Maartensdijk, liep licht letsel op. Hij heeft zich bij de huisartsenpost (HAP) laten behandelen. Bij hem in de auto zaten twee 14-jarige jongens uit Sint Philipsland, een 15-jarig meisje uit diezelfde plaats en een 14-jarige jongen uit Scherpenisse.

De vijf konden zelf uit het wrak komen. Geen van de betrokkenen liep levensbedreigend letsel op maar wel was er sprake van onder meer botbreuken. De vier minderjarige passagiers zijn naar het ziekenhuis gebracht, zo vertelt de politie zaterdagochtend. De bestuurder bleek na onderzoek niet onder invloed te zijn van alcohol en drugs. De politie is op basis van artikel 6 van de Wegenverkeerswet een onderzoek gestart naar de toedracht van het verkeersongeluk.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

twee + 11 =