Home Nieuws Uitreiking Koninklijke Onderscheiding

Uitreiking Koninklijke Onderscheiding

645
0

Dinsdag 12 oktober 2021 reikte burgemeester Marleen Sijbers van Tholen een Koninklijke Onderscheiding uit aan de heer Henk van Driel. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De decorandus is door het Kapittel voor de Civiele Orden gekwalificeerd als persoon die zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen of anderen heeft gestimuleerd (Orderreglement, artikel 2.2a).

Henk van Driel
Bij Koninklijk Besluit nr. 2021001639 is de heer H. (Henk) van Driel, wonende te Tholen, benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Verdiensten:

  • 1995 – 2021 Vrijwilliger, secretaris en voorzitter van de KNV EHBO, afdeling Tholen. Betrokkene was actief als hulpverlener en gaf tevens EHBO- en reanimatielessen aan volwassenen.
  • Sinds 2001 verzorgde hij ook Jeugd EHBO-cursussen op de basisscholen OBS Ter Tolne, CNS De Regenboog en de Eben Haëzerschool.
  • Sinds 2007 was hij daarnaast actief bij het uitrollen van het AED-netwerk op de eilanden Tholen en Sint Philipsland en de controle van de apparaten en de bewaarplaatsen.
  • Sinds 2014 was hij coördinator van het netwerk in de gemeente.

    Henk in actie tijdens de Havendagen Tholen 2018.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

3 × 2 =