Home Nieuws Twee mannen aangehouden in Oud-Vossemeer

Twee mannen aangehouden in Oud-Vossemeer

903
0

Zondag 27 september werden in de vroege ochtend aan de Ring in Oud-Vossemeer twee mannen gearresteerd. Hierbij werden door het duo enkele agenten beledigd en mishandeld.

Agenten en buitengewone opsporingsambtenaren van de gemeente Tholen waren zondagmorgen vroeg voor een gezamenlijke controle aan de Ring, naar aanleiding van diverse meldingen dat in de horecagelegenheid de coronamaatregelen niet werden nageleefd. Bij aankomst werd de toon gelijk gezet. Toen agenten vertelden dat ze kwamen controleren, probeerde de eigenaar onmiddellijk de deur van de zaak te sluiten. Kort hierop beledigde hij de agenten. Ook haalde hij uit en sloeg een van de agenten. De man werd direct aangehouden.

Verzet
In de horecazaak zat een man, welke tijdens de aanwezigheid van de controleurs, een agent voortdurend beledigde. Hij werd hierop tevergeefs aangesproken. De 55-jarige man uit Sint Philipsland werd aangehouden maar verzette zich hevig.

Beide mannen werden voor verder onderzoek en verhoor overgebracht naar een politiecellencomplex. Beiden zitten nog vast.
De agenten hebben aangifte gedaan van belediging en mishandeling.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in