Facebook
twitter

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuws maandag

TOPVOICE

Geplaatst op

Dit is de naam voor het vervolg van “The Voice of Tholen”.
Wie wordt dit jaar de beste zanger/zangeres in onze uitdagende competitie ?

Vorig jaar vond deze zangwedstrijd voor de eerste keer plaats en was, hoewel klein van opzet, een succes. Dit evenement wordt nu groter van opzet en de organisatie is in handen van een horecabedrijf in Scherpenisse met de medewerking van Omroep Tholen en Zuidwest TV/FM.

Wilt u laten horen dat u goed kunt zingen, stuur dan een demo in naar het volgende mailadres : demo@omroeptholen.nl , met duidelijke vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer.

LET OP: Uiterste datum van inzending is 20 mei 2017 !!!

Uw inzending wordt beoordeeld door een jury bestaande uit drie beroepsmuzikanten en twee programmamakers, die muziek presenteren bij de radio.

Als uw inzending positief wordt ontvangen, dan kunt u een uitnodiging tegemoet zien om in de voorronde te komen optreden met 2 van uw eigen gekozen favoriete songs. Tijdens deze avond hoort u na uw optreden of u mee mag naar de volgende ronde. De kandidaten, die verder gaan, worden verdeeld over 2 avonden en het aanwezige publiek en de jury kunnen hun voorkeur uitspreken voor het meest aansprekende optreden door het invullen van een blanco briefje.

De 2 beste optredens worden gekozen door de jury en het publiek mag meestemmen met een Wildcard voor nummer 3. De uitslag wordt na alle optredens bekend gemaakt en voor de succesvolle zangers/zangeressen is dit de opstap naar de Finale.
Ook hier wordt weer gestemd door jury en publiek en ontvangen de beste drie een prijs en aandenken aan deze avond.
Op deze avond is verdeling van de stemmen : 50 % van de jury en 50 % van het publiek, wederom door het stemmen op uw favoriet middels het invullen van uw blanco briefje.

De data van de voorrondes worden – evenals de exacte locatie van dit optreden – binnenkort bekend gemaakt en vinden plaats in de maand mei.
De 2 halve finales staan gepland op zaterdag 3 juni en zaterdag 10 juni, de finale vindt plaats op 17 juni. Tijdens de finale worden beeld- en geluidsopnames gemaakt en later uitgezonden.

De voornoemde optredens worden alle uitgevoerd in het horecagedeelte van Camping ”De Zeester” , genaamd ‘t Stamineke te Scherpenisse.
Uiteraard zijn er aan deze competitie prijzen verbonden.

Sponsoren van deze zangcompetitie worden bekendgemaakt op de eerste halve finaleavond.

 1. 1. Carlo de rooij ~ 27 april 2017 om 15:49

  Moet je ook ook op het eiland tholen woonachtig zijn om deel te kunnen nemen?

  Gr Carlo.

 2. 2. Beheer ~ 28 april 2017 om 20:16

  Iedereen mag deelnemen. Het maakt niet uit in welke woonplaats hij of zij woont.

  M.V.G.
  Redactie Omroep Tholen