TOPVOICE

Dit is de naam voor het vervolg van “The Voice of Tholen”.
Wie wordt dit jaar de beste zanger/zangeres in onze uitdagende competitie ?

Vorig jaar vond deze zangwedstrijd voor de eerste keer plaats en was, hoewel klein van opzet, een succes. Dit evenement wordt nu groter van opzet en de organisatie is in handen van een horecabedrijf in Scherpenisse met de medewerking van Omroep Tholen en Zuidwest TV/FM.

Alle binnengekomen inzending worden beoordeeld door een jury bestaande uit drie beroepsmuzikanten en twee programmamakers, die muziek presenteren bij de radio.

Als uw inzending positief wordt ontvangen, dan kunt u een uitnodiging tegemoet zien om in de voorronde te komen optreden met 2 van uw eigen gekozen favoriete songs. Tijdens deze avond hoort u na uw optreden of u mee mag naar de volgende ronde. De kandidaten, die verder gaan, worden verdeeld over 2 avonden en het aanwezige publiek en de jury kunnen hun voorkeur uitspreken voor het meest aansprekende optreden door het invullen van een blanco briefje.

De 2 beste optredens worden gekozen door de jury en het publiek mag meestemmen met een Wildcard voor nummer 3. De uitslag wordt na alle optredens bekend gemaakt en voor de succesvolle zangers/zangeressen is dit de opstap naar de Finale.
Ook hier wordt weer gestemd door jury en publiek en ontvangen de beste drie een prijs en aandenken aan deze avond.
Op deze avond is verdeling van de stemmen : 50 % van de jury en 50 % van het publiek, wederom door het stemmen op uw favoriet middels het invullen van uw blanco briefje.

De eerste halve finale staat gepland op zaterdag 3 juni. De tweede halve finale staat gepland op zaterdag 10 juni.
De finale vindt plaats op 17 juni. Tijdens de finale worden beeld- en geluidsopnames gemaakt en later uitgezonden.

De voornoemde optredens worden alle uitgevoerd in het horecagedeelte van Camping ”De Zeester” , genaamd ‘t Stamineke te Scherpenisse.
Uiteraard zijn er aan deze competitie prijzen verbonden.

Sponsoren van deze zangcompetitie worden bekendgemaakt op de eerste halve finaleavond.

LET OP!!!! INSTUREN VAN UW DEMO IS NIET MEER MOGELIJK.

2 gedachtes over “TOPVOICE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 2 =